Ny hjemmeside ?

Når du som kunde kontakter Aboutweb.dk, med henblik på at få et uforpligtende tilbud på dit hjemmesideprojekt, er det altoverskyggende tema først og fremmest, at nå ind til kernen i, hvilke ønsker og mål du har for din hjemmeside. 

Det er vores filosofi, at vejen til succes på internettet er både kortere og billigere, end vi ser i den reelle verden. Dermed ikke sagt, at din online-virksomhed ikke har brug for den samme opmærksomhed, som en hvilken som helst anden butik, men med rette fokus og arbejdsmoral er det et faktum, at forretninger online er nemmere at håndtere. 

Vi engagerer os 100 % i kunder med de store såvel som de små hjemmesideprojekter. Begge kundetyper har det tilfælles, at de er eksperter på deres produkter, og har passion for det de laver. Derfor er det særlig vigtigt for os at imødekomme vores kunder og yde den bedste service i begge tilfælde.

For at kunne fremlægge et tilfredsstillende resultat gør vi meget ud af selve arbejdsprocessen og samarbejdet med vores kunder. Vi eftertragter at være i tæt kontakt med vores kunder undervejs og i forløbet. Det ideelle samarbejde består for os af fire grundpiller: 

• Respekt

• Forståelse

• Engagement

• Afklarede forventninger

Kontakt os allerede idag og få et uforpligtende tilbud.

Sammen gør vi din vision til virkelighed – og skaber stabile forretninger.  

Du er her:
code-bg

Skal vi også hjælpe dig ?

Brug kontaktformen her under, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Se et udvalg af nogle af de websites vi har udviklet