Du er her:

Undgå fejlinvesteringer på nettet, og vælg den rigtige hjemmesideløsning

De tekniske og designemæssige krav til hjemmesider og webshops bliver højere dag for dag. Derfor er det vigtigt at du vælger en webløsning, der teknisk er med fra start, nem at opdatere, justere og byggede videre på og som følger reglerne for søgemaskineoptimering, så du ligger højt på Google.

Mobilvenlige hjemmesideløsninger

Derudover er det også vigtigt at din hjemmeside er mobilvenlig. Mere end 72% af nutidens webtrafik kommer fra mobilenheder, så er din hjemmeside ikke mobilvenlig vil du tabe vigtig omsætning.

Hos Aboutweb er alle hjemmesider vi laver som standard mobilvenlig fra start af, og vi følger alle nutidens kodnings og søgemaskineoptimerings regler når vi laver din hjemmeside.

Ofte møder vi kunder som har brugt mange penge på en hjemmeside, hvorefter det viser sig at kunden ikke har kunnet opdatere siden eller der ikke er styr på tingene og kunden taber indtjening. Fejlinvesteringer i webdesign, hvor der er rod i teknikken, brugervenligheden eller mobilvenligheden kan koste dig og din virksomhed mange penge på bundlinjen.

 

wordpress_opdaterings_service_hos_aboutweb
wordpress opdateringsservice wordpress backup

Skal vi lave din nye hjemmeside ?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Få succes med dit onlinesalg

Ifølge statistikkerne køber næsten 3,5 millioner danskere varer og tjenester på internettet hvert år. Det betyder at hvis du ikke har en pæn, flot, indbydende og brugervenlig hjemmeside. Så snyder du dig selv for tabt omsætning

Tillid er nøglen til succes med online handel

Tillid er et af de vigtigste parametre i kampen om kunderne på internettet. Du kender det sikkert selv fra når du handler online. Ser hjemmesiden ikke troværdig ud, så finder du højest sandsyligt et andet sted at handle. Men det er ikke nok at “have en flot hjemmeside” det er også vigtigt at det tekniske bagved fungere korrekt, brugeroplevelse, købsflow, hastighed sov.

Hvis teknikken og brugervenligheden ikke er i orden risikere du at kunderne finder et andet sted at handle før de nærmest er kommet ind på hjemmesiden.

Med en professionel webløsning, som dine kunder er trygge ved kan du sælge langt mere online og samtidigt giver en velfungerende og professionel hjemmeside eller webshops dig ro til at fokusere på det, som du er bedst til, nemlig at sælge dit produkt eller service.

Dit webbureau i Viborg

Aboutweb er placeret i Viborg, og vi kører gerne ud og møder dig, for at snakke mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed videre. Kontakt os allerede I dag.