Få flere kunder og mere salg med annoncering på Facebook

Få adgang til utallige muligheder for at målrette din virksomhed

Annoncer på Facebook og Instagram

Facebook og Instagram er de to vigtigste sociale medie kanaler for mange virksomheder. De bliver vist som nyheder, eller en del af Facebooks Audience Network. De bliver eksempelvis også vist i Messenger, på Instagram stories/newsfeed.

Fordelen ved disse sociale annoncer er at de også kan blive delt, og dermed kan der opnås gratis eksponering.

Vores strategi rammer din målgruppe

Det er forskelligt hvad målet er fra virksomhed til virksomhed. Nogle har højt fokus på at få nye kunder, imens det for andre handler om stabil fastholdelse og mersalg til eksisterende kunder. Facebook- og Instagram annoncering giver mulighed for nye kunder og retargeting af eksisterende. Det hele kommer an på hvilken strategi vi udarbejder sammen.

fbads
socialmedia1

Målrettet & effektiv annoncering

I Facebook administratoren kan vi målrette annoncerne til præcis din målgruppe. Der er mange afgørende elementer som interesser, kundernes lokalitet, alder, køn, og digital adfærd. Med en marketingsstrategi og en laser-målrettet annoncering, er der rig mulighed for flotte resultater, som endda kan optimeres over tid.

Markedsføring ved Facebook-bureau

Vi, som Facebook-bureau, kvalitetssikrer løbende relevansen, efterspørgslen og konkurrencen, så du får det optimale udbytte markedsføring. Hvis din virksomhed endnu ikke har en Facebook-profil, hjælper vi også med det.

Vi kan hjælpe dig med flere likes, mere trafik, øget omtale og øget salg. Vi har midlerne, erfaringen og den viden, der skal til for at få succesfulde Facebook-annoncer til din virksomhed!

fb

Analyse & rapportering

Vi analyserer og rapp​orterer løbende effekten og forbruget af dine Google Ads-kampagner, så du opnår det maksimale udbytte af din investering.​ Vi udarbejder overskuelige rapporter og tæt personlig opfølgning af kampagnerne.

Flere likes, mere trafik & øget salg

​De forskellige annoncetyper på Facebook, vi hjælper dig med, gør, at du når dine mål. Så uanset, om du ønsker flere likes, mere trafik til dit website, større branding eller øget salg, så har vi midlet med Facebook-annoncer!

Flere likes, mere trafik & øget salg

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 55 55 55 55
eller
kontakt@aboutweb.dk så vi som bureau kan hjælpe dig med flere kunder og priser på Facebook-annoncering.