Større synlighed, mere trafik & flere kunder med søgemaskineoptimering​

Opnå større synlighed i søgeresultaterne i Google

​Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization, og kaldes også søgemaskineoptimering på dansk. SEO handler om at optimere sin hjemmeside til at komme op i rankings på google. Vi tilbyder optimering, teknisk SEO, linkbuilding og meget mere. Vores mål er altid at få din virksomheds hjemmeside i toppen af søgeresultaterne på Google. Mange benytter sig hver dag af Google, og derfor er din SEO-strategi en vigtig rolle i din virksomheds markedsføring. Den organiske trafik kan over længere tid give dig en massiv fordel over konkurrenterne.

SEO er en langsigtet strategi, og kan tage mange måneder før det ses på bundlinjen. Undervejs hjælper vi jer med at forstå tekniske teorier og termer indenfor SEO, så I samtidig har forståelse for hvad SEO er, og hvordan det kan resultere i flere kunder til jeres virksomhed,

Topplaceringer på Google

For at opnå relevant synlighed på Google, skal man op og ligge i toppen af placeringerne. At ligge på side 7, giver ingen trafik. Hos AboutWeb hjælper vi med optimering og en plan for jeres SEO-strategi, som skaber værdi I jeres virksomhed. Hvis I vælger at være kunde hos os, er I sikret et SEO-bureau som samarbejder med Google som Premier Google Partner.

Flere besøgende lig med flere kunder

De høje placeringer på Google resulterer først og fremmest i mere trafik. Dette betyder altså at der er flere besøgende på hjemmesiden, og dermed mere eksponering, og flere som potentielt udfylder en kontaktformular, tilmelder sig et nyhedsbrev, eller køber jeres produkt/ydelse.

Seodiles

Erfarent SEO-bureau

 Vi har fagfolk med mange års erfaring indenfor søgemaskineoptimering og Google som SEO-bureau. Med de mange års erfaring i baggagen ved vi, hvad der virker for vores kunder.

SEO-optimering på den lange bane

Du kan komme foran konkurrenterne på Google med en professionel gennemgang og teknisk opsætning af søgemaskineoptimering på din hjemmeside eller webshop. For at opnå det maksimale resultat, optimerer vi din hjemmesides søgeord, sikrer at teksterne er SEO-optimeret, gennemgår den tekniske SEO på landingssider, så de matcher det korrekt search intent. Vi kvalitetssikrer altid undervejs, så relevansen og det tekniske spiller som det skal.

Seodk Png

Analyse & rapportering

For at I opnår det bedste mulige resultat af jeres investering hos os, sørger vi altid for at analysere og rapportere løbende resultater af jeres placering på Google, månedlige antal besøgende, nye leads, nye signups og andre kundehenvendelser.

Hos AboutWeb kører vi altid med konkurrencedygtige priser! Din virksomhed kan komme i gang med et SEO-samarbejde hos os fra kun 7.695 kr. per år. Den totale pris afhænger af antal søgeord samt længden på den periode, I vil have hjælp til SEO.

Hvad koster SEO?

Hos Aboutweb.dk arbejder vi kun med konkurrencedygtige priser! Du kan komme i gang med søgemaskineoptimering hos os fra kun 7.695 kr. per år. Den fuldkomne pris afhænger af antal søgeord samt længden på den periode, du ønsker hjælp til.

Dine behov er i højsædet

Jeres behov som virksomhed er altid en høj prioritet. Selvom vi er eksperterne, er det vigtigt for os at I er tilfredse med vores proces, arbejde og de resultater vi leverer. Vi står altid klar undervejs til at snakke om processen og via email og telefon.

Kontakt

Vent ikke, kontakt aboutweb.dk allerede idag!

Brug formen herunder til at komme i kontakt med os, eller giv os et ring. Vi står altid klar til at hjælpe dig