Sådan linker du Google Analytics til AdWords

For at få mest muligt ud af dine online annonceringskampagner, er det vigtigt at spore og analysere trafikken på din WordPress hjemmeside. Google Analytics og Google AdWords er to værktøjer, der kan hjælpe dig med dette. Men hvordan linker du dem sammen for at få en mere dybdegående indsigt i din annonceringsdata? Her er en trinvis vejledning til at linke Google Analytics til AdWords.

  1. Opret en Google Analytics-konto Hvis du ikke allerede har en Google Analytics-konto, skal du oprette en. Gå til Google Analytics’ hjemmeside og opret en konto ved at følge trinene.
  2. Aktivér automatisk tagging i AdWords For at linke AdWords og Analytics skal du aktivere automatisk tagging i AdWords. Dette gøres ved at logge ind på din AdWords-konto og navigere til “Indstillinger” og derefter “Kontoindstillinger”. Under “Avancerede indstillinger” skal du sikre dig, at “Automatisk tagging” er aktiveret.
  3. Link AdWords-kontoen til Analytics For at linke AdWords og Analytics skal du logge ind på din Analytics-konto og navigere til “Administrationsmenuen”. Under “Kontoområdet” skal du vælge “Link AdWords-konti”. Vælg nu den AdWords-konto, du vil linke til din Analytics-konto, og klik på “Fortryd ikke-linkning”.
  4. Aktivér dataindsamling i Analytics For at se AdWords-data i Analytics skal du aktivere dataindsamling. Gå til “Administrationsmenuen” i Analytics og naviger til “Dataindsamling”. Vælg nu “AdWords-linking” og klik på “Tilføj AdWords”.
  5. Opret mål i Analytics For at spore konverteringer fra dine annonceringskampagner skal du oprette mål i Analytics. Gå til “Administrationsmenuen” og naviger til “Mål”. Vælg nu “Opret mål” og følg trinene for at oprette mål, der er relevante for dine annonceringskampagner.
  6. Analyser dine data Nu hvor du har linket din AdWords-konto til din Analytics-konto og oprettet mål, kan du analysere dine data for at få en dybere indsigt i din annonceringsdata. Gå til “Rapporter” i Analytics og naviger til “Acquisition” og “AdWords” for at se data om dine annonceringskampagner.

At linke Google Analytics til AdWords kan hjælpe dig med at få en mere detaljeret indsigt i dine annonceringsdata og spore konverteringer fra dine annonceringskampagner. Følg disse trin for at linke dine konti, og begynd at analysere dine data i dag.

 Aboutweb.dk ApS Aboutweb.dk ApS

Hiv fat i os - Så tager vi en uforpligtende snak

Grib chancen for at tage det første skridt mod at realisere dine drømme og mål! Kontakt os nu, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine ambitioner. Vi er klar til at lytte og rådgive dig, så du kan træffe de bedste beslutninger for din fremtid. Tøv ikke med at kontakte os, vi er her for at hjælpe!

Relaterede post