Ét domæne - Uendelige muligheder

Et domæne er starten på din nye online business. Med et domæne er du ét skridt tættere på at øge din tilstedeværelse på nettet – og du kan markedsføre din virksomhed eller dig selv og ses over hele verden. Du kan blandt andet bruge et domænenavn til:

  • Hjemmeside
  • Blog
  • Email
  • Webshop

Vejen til succes online starter med at købe et domænenavn, og derfor er det utrolig vigtigt at sikre sig det helt rigtige fra starten. Aboutweb tilbyder flere hundrede domæneendelser (toplevel-domæner) for maksimal variation og fleksibilitet. Se, om dit ønskede domæne stadig er ledigt, eller find variationer, der er mindst lige så spændende.

Vi tilbyder altid gode priser på alt lige klassiske til innovative og funky domænenavne. Så hvorfor nøjes med kun at købe ét? Registrér flere domæneendelser for at høste ekstra fordele. F.eks. kan globale virksomheder opnå store brand og SEO fordele ved at registrere lokale domæner på deres centrale markeder, mens nystartede virksomheder kan bruge nye funky domænenavne til at definere deres brand identitet. Populære søgeord, der beskriver, hvad du beskæftiger dig med, er en anden måde at vinde udbredelse på nettet.

Vælg et domænenavn, der passer til dig

Uanset om du er på udkig efter .dk-domæner eller udenlandske domæner, finder du et hav af domænenavne hos os. Det er stort set kun din fantasi, der sætter grænsen.

Du kan roligt teste domæner til salg på vores side for at se, hvad du kan kalde din side/webshop.

Det rigtige domænenavn gør en forskel, så du gør klogt i at tænke over, hvilket domæne der siger mest om det, som du eller din virksomhed tilbyder.

Registrer dit drømmedomæne, før andre gør det

Har du et specifikt domænenavn i tankerne, kan du teste, om det er ledigt i domænetesteren øverst. Er domænet ledigt, kan du købe det.

Er du ved at stable et firma på benene, kan det være en fordel at kontrollere, at navnet er ledigt og evt. købe det. Så risikerer du ikke, at andre nupper det for næsen af dig, og du sikrer din online identitet.

Vælg et domænenavn, der passer til dig

Danskernes foretrukne domæneudbyder

Skal du have et nyt domæne til din hjemmeside, e-mail eller noget helt tredje? Så køb det hos en kompetent udbyder, der har ekspertise i domæner.

Hos DanDomain har vi beskæftiget os med salg af domæner, siden vi startede tilbage i 1999. Som Danmarks førende domæneregistrator har vi altid en masse domæner til salg, og vi kan tilbyde billig domæneregistrering, så du kan komme nemt og billigt i gang.