​Få flere kunder ved målrettet og effektiv annoncering med Google Ads

Med Goo​gle ads annoncering får du flere henvendelser gennem effektive annoncer.

Seo1

​Hvad er Google Ads?

Google Ads er annoncerne, som vis​es i toppen og bunden af søgemaskinen Google og bliver brugt af over 95% af den danske befolkning i branchen. Med Ads-annoncer er der garanteret relevant synlighed, når potentielle kunder søger efter jeres virksomhed, relaterede søgeord eller jeres produkter. For at ramme din målgruppe, giver Google-annoncerne mulighed for synlighed på andre aktuelle og relevante hjemmesider rundt omkring på Google.

Ads-bureau & Premier Partner

Vi må være ærlige og sige at vi er stolte af at være Google Premier Partner. Det betyder at vi har et tæt samarbejde med Google omkring løbende uddannelse, kvalitetssikring og fælles kampagner. Dette giver os rig mulighed for at tilbyde vores kunder høj ekspertise, gode løsninger og en formidabel service.

Certificeret opsætning optimering

Vores tætte samarbejde med Google er bevist med et nødvendigt certificeringspr​ogram for alle vores medarbejdere. Dette er en af årsagerne til vores succes, og flotte resultater for vores kunder.

​​Hvad koster Google Ads?

Man kan komme i gang med Google annoncering med småbeløb som 50kr om dagen. Egentlig bestemmer man helt selv sit budget, men hvis der skal hives data ind som kan optimeres på, anbefaler vi 100-200kr om dagen. Det er vigtigt at se det som en investering, og ikke en omkostning.

Følg kampagnerne til dørs

Google Ads er et stort værktøj, og giver mulighed for at følge data og resultater af annonceringen samt forbruget af dine kampagner. Undervejs optimerer vi søgeord, budgettet, målgruppen for at opnå de bedste resultater.

PayPerClick annoncer

Med Google Ads er betalingsformen PPC (PayPerClick) Dette betyder at du kun betaler, når der kli​kkes på annoncerne, og dermed risikerer du ikke at betale for eksponering uden klik. Vi opsætter altid et dagligt budget på din Google Ads-konto, så annoncerne stopper med at blive vist, når det aftalte budget er brugt. Dette er en af måderne vi skaber lav risiko for vores kunder.

​Analyse & rapportering

Hver måned kigger vi på dataen og dermed rapporterer og analyserer, så der kan forbedres i fremtiden. At køre Google annoncer handler om at konstant optimere, for at opnå lavere klikpriser, højere CTR og i sidste ende bedre resultater.

Kampagne: Begynd nu! Til priser fra kun 3.995,-

Vi tilbyder, i samarbejde med Google, billig professionel opsætning og optimering af Google Ads til kun 3.995 kr. Prisen omfatter løbende rapportering og personlig opfølgning. Det er med til at sikre din virksomhed det optimale udbytte i perioden op til de 60 dage, som kampagnen kører.

Kontakt

Vent ikke, kontakt aboutweb.dk allerede idag!

Brug formen herunder til at komme i kontakt med os, eller giv os et ring. Vi står altid klar til at hjælpe dig